Eerste blog

De afgelopen 6 weken is de praktijk beperkt open geweest, sinds 1 mei jl. is de praktijk gelukkig weer toegankelijk voor de reguliere zorg. Dat betekent dat voor iedereen die -al dan niet door de Corona crisis- blessures of klachten heeft opgelopen aan het bewegingsapparaat, er kan dan nu weer wat aan deze blessures of pijnklachten gedaan worden! Heb je klachten door bijvoorbeeld alternatief sporten in de tuin, gedwongen en gedrongen thuis werken achter een laptop aan de keukentafel of  te fanatiek gaan klussen in en rondom het huis, neem dan telefonisch contact op.

Corona Maatregelen

In de praktijk zijn alle nodige maatregelen genomen om iedereen zo veilig mogelijk te kunnen behandelen.

  • Er wordt een triage toegepast; dit houdt in dat u van harte welkom bent als u  NIET één of  meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen vertoont: neusverkoudheid óf hoesten óf benauwdheid óf koorts ( vanaf 38gr Celsius). Heeft u de afgelopen 24 uur Covid-19/Corona symptomen gehad? ( ook geur- en smaakverlies). Heeft u huisgenoten/ gezinsleden met koorts en/ of benauwdheidsklachten? Is er bij uzelf of een huisgenoot/ gezinslid in de afgelopen 14 dagen Corona vastgesteld? Mocht u een of meerdere bovenstaande vragen met JA beantwoorden, blijft u thuis dan maken we graag voor een later moment een nieuwe afspraak.
  • Binnenlopen zonder afspraak is in deze Corona-periode helaas niet mogelijk. U kunt telefonisch een afspraak maken, zo bent u snel weer van uw klacht(en) af.
  • Ga voordat u naar de afspraak komt thuis nog even naar het toilet zodat toiletbezoek in de praktijk gereduceerd wordt.
  • Kom ALLEEN naar uw afspraak én neem uw eigen handdoek mee! Begeleiding moet buiten blijven wachten.
  • Kom niet onnodig vroeg naar de afspraak, Max 5 minuten voor aanvang is wenselijk.
  • Bij binnenkomst neemt u plaats op de stoel en raakt u zo min mogelijk aan in de praktijk.
  • Laat bij begroeten uw handen ontsmetten met de aangereikte ontsmettingsmiddelen, wij schudden geen handen.
  • Er wordt genoeg tijd tussen de patiënten gepland zodat contact met andere patiënten gereduceerd wordt en de ruimte gedesinfecteerd kan worden.
  • Komt u liever niet naar de praktijk maar heeft u wel klachten? Bespreek met mij de mogelijkheden! T. 023-525.77.38.

Tot zover de maatregelen omtrent Covid-19 of wel het Coronavirus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *