Haarlem Fysio

Vooruitgang door in beweging te komen!

Na 15 jaar een praktijk te hebben gehad op de Floresstraat nummer 7 in Haarlem is het tijd voor beweging! Bewegen is niet alleen gezond voor je lichaam, het is zeker ook gezond voor je geest!

Nieuwe plannen, nieuwe  ideeën, nieuw concept!
Door mij flexibel in de markt te zetten, kan ik op meerdere locaties beschikbaar zijn.

Op deze manier kan ik ook meer diversiteit aan therapieën en trainingen bieden.

Je kunt bij mij terecht voor:
-Fysiotherapie
-Manuele Therapie
-(sport-) Revalidatie
-Sport Performance
-Personal Training

Op dit moment ben ik voor reguliere Fysiotherapie en Manuele Therapie werkzaam in de praktijk van Fysiotherapie Trias aan de Amsterdamsevaart 128zw in Haarlem. Mijn andere diensten zijn niet altijd locatie gebonden en zal ik altijd zoeken naar de beste optie voor jou!

 

Met Fysiotherapie kun je het natuurlijke herstelproces van het lichaam versnellen, -indien verstoord- herstellen óf zelfs verbeteren.

Je bent van harte welkom in de praktijk of -indien geïndiceerd- kom ik bij je thuis.

Met mijn Master in de Manuele Therapie heb ik mij gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van klachten gerelateerd aan met name de wervelkolom maar ook de andere gewrichten met als speciaal aandachtsgebied ‘stabiliteit’. Mocht je willen Revalideren na een operatie of ziekbed kun je terecht om jouw persoonlijk doel na te streven; dit kunnen algemene doelstellingen uit het dagelijks leven zijn, maar ook bijvoorbeeld op werk- of sportniveau.