Uw Therapeut

Graag stel ik mij voor:

Ik ben René Kwant, ervaren Fysiotherapeut, Manueel Therapeut en Personal Trainer, 15 jaar heb ik een praktijk aan de Floresstraat op nummer 7 in Haarlem gehad. Ik heb daar met veel plezier gewerkt, ik wil mij nu echter kunnen focussen op mijn nieuwe concept. Momenteel werk ik als Haarlem Fysio op diverse locaties met mijn nieuwe concept “Manuele Therapie op Locatie”. Manuele Therapie is een specialisatie welke als Master opleiding volgt op het mooie vak Fysiotherapie en waarmee meer kennis en kunde eigen gemaakt wordt met betrekking tot spieren en gewrichten en in het bijzonder deze van de wervelkolom.

Ik ben een specialist met jaren van ervaring en lees mij in op de nieuwste ontwikkelingen van de diensten die ik kan bieden. Naar mijn cliënten probeer ik veiligheid en professionaliteit te kunnen bieden alsmede doeltreffendheid maar altijd in eenvoudige taal. Ik denk in mogelijkheden, niet in beperkingen. Als jij gemotiveerd bent om van je klachten af te willen komen, wil ik je met mijn kennis en kunde begeleiden naar je doelstellingen. Samen komen wij in beweging!


Bewegen is altijd belangrijk voor mij geweest en in het bijzonder sporten. Door blessures in mijn sportcarrière heb ik persoonlijk ondervonden hoe het is om beperkt te worden in wat ik graag doe. Dit heeft mij in werk geholpen mijn patiënten beter te begrijpen en te achterhalen waar hun pijnpunt zit. Motivatie is de sleutel tot beter bewegen, je focus hierop is doelgericht te werk gaan.